Pojawił się kolejny list, prawdopodobnie powiązany ze sprawą morderstw mających miejsce w naszym mieście. Jego treść sprawia, że wszystkim nam włosy stanęły dęba - wynika z niej, że morderca upatrzył sobie kolejną ofiarę. Policja otrzymała wszystkie stosowne informacje, ale nie wiadomo, czy zdoła zdążyć na czas! Dlatego też, jeśli wiecie o kim mowa (albo posiadacie jakieś podejrzenia), bezzwłocznie przekażcie informacje właściwym organom.
Wszelka pomoc zostanie odpowiednio nagrodzona.
Amanci za dziesięć dolarów, którzy nie rozumieją znaczenia prawdziwej miłości.
Miałaś wiedzieć, że ja jestem inny! Przecież połączyło nas coś zupełnie wyjątkowego!
Ale mijają tygodnie, a z nami nic się nie zmienia. Znam twoje imię, znam twój adres.
Nie znam jednak przyczyny, dlaczego wciąż mijamy się, zamiast kroczyć obok siebie.
Te myśli przychodzą nocami, gdy nie mogę spać, a ludzie drżą, że chodzę wolny i nie
Hamuje się przed niczym! Ale boje się! Boje się, że właśnie tego dnia się nie pojawisz.
A jesteś moja i dobrze o tym wiesz! Widziałem to w twoich oczach, wtedy w kinie.
Możesz siedzieć daleko ode mnie, ale twoje oczy już kilka razy spotkały się z moimi.
Oczy tak piękne, że chce być ostatnią rzeczą jaką zobaczą, zanim je zamkniesz.
Raz na zawsze. Kiedyś zostaniesz sama, a wtedy tuż obok pojawię się ja. A ty?
Elokwencja, nigdy nie była moją mocną stroną. Zabije cię, bo tak właśnie trzeba.
Liczę, że to przeczytasz! Chcę, żebyś wiedziała, że o Tobie myślę. Każdego dnia.
Liczymy na was!

@Ava Johnson @Olivia Rhodes @Mae Williams @Tracy Woodridge @Joy Cartwright @Carmen Henderson @Joyce Sanders @Sarah Hardman @Julie Cullen @Elisabeth Cullen @Gwen Parker @Sophie Hastings @Danielle Cullen @Amy Barlow @Aurora McCallister @Vanessa Watson @Chiara Redfield @Liv O'Sullivan @Lydia Byard @Julia Hayworth @Claire Robbins @Drea Wyatt @Sarah Müller @Angelina Atwood @Riley Grant @Jenna Fletcher @Allison Miller @Willow Jezioranski @Sunny Cullen @Holly Salinger @Lucy Whitford @Cornelia Granger @Josephine Watson @Cindy Morel @Annabelle Rodgers @Bryony Hayworth @Pearl McGowan @Audrey Rouston @Octavia Barnett @Mercedes Johnson @Hope Pelletier @Lysandra Cullen @Astrid Laurence @Toni Nichols @Ree Burrows @Riley Coleman @Corinne Ross @Rosalie O'Thorn @India Millstone @Sky Fox @Theodore Miller @Christian Linden @Rafe Odinson @Blake Atwood @Alphonso Kingston @Cooper Hardman @Andrew Hardman @Brian Rodgers @Holden Gallagher @Thomas Winchester @Zeke Warner @Isaac Max Brown @Gabriel Moriarty @James Lockwood @Cayden Sanders @Richard Welsh @John Wright @Ashton Whitford @Everett Hastings @Dolph Wanamaker @Nemo Delany @Elliott Langley @Jeffrey Bradford @Kieran O'Thorn @Victor Snowdon @Florin Bowden @Ben Fletcher @Deacon Barnett @Mike Coleman @Liam O'Thorn @Thomas Romero @William Watson @Jeremy Pelletier @Aiden Sanders @Levi Wenzel@Deimos Lambrakis @Aleks Lambrakis @Nicolette Harris @Callie Carter @Simon Wheeler @Lousie Whitford @Luke Houghton